Mine ture til Thurø

(Skrevet af stressramt)

Første besøg blev noget nervøst og overrumplende, for da jeg ringede om morgenen fik jeg en akuttid til middag uden at vide, hvordan jeg kom til Thurø.
Det endte med, at min ægtefælle tog fri fra arbejde og kørte mig.
Mødet med psykologen blev meget anspændt, da jeg ikke vidste, hvad der skulle ske og hvordan det foregik, men jeg faldt meget hurtigt ned og kunne slappe af.
Så væltede det bare ud af mig. Jeg følte, der faldt mange sten fra mine skuldre.
Da jeg så gik, var jeg meget glad, men samtidig tænksom, min ægtefælle kiggede og lod mig snakke i en evighed.

Det andet møde glædede jeg mig til, for nu vidste jeg jo, hvad der skulle ske, men samtidig tænkte jeg meget på, om jeg snakkede for meget første gang og derfor skulle sige lidt mindre denne gang.
Men da jeg først sad der, var alle betænkeligheder glemt og munden stod ikke stille.
Da jeg gik derfra, glædede jeg min til næste gang.

Ved tredje besøg havde jeg en rigtig god dag, jeg følte en glæde og boblen indeni. Denne gang gik munden også, jeg havde haft nogle oplevelser med at møde nogle af de gamle kollegaer, som jeg nu kunne grine af. Det gik op for mig, at det ikke var mig, men dem der havde problemer med at mødes. Det var det som fik mig til at løfte hovedet igen og �slippe� min ægtefælles hånd og tage alene til byen, hilse og snakke med folk jeg møder.

Det fjerde besøg så jeg hen til for jeg følte, der var gået så lang tid og jeg havde nogle ting, som jeg ligesom skulle have sat på plads, samtidig kunne jeg fortælle, at jeg var begyndt at føle mig rastløs og var begyndt at kigge på stillingsannoncer for derefter at føle, at der var lang tid til, jeg kunne komme ud af mit nuværende job.

Altså tager jeg til Thurø spændt, men svæver derfra. Møderne med psykologen er altid så venlige og meget afslappede, jeg føler hun virkelig har villet hjælpe mig.
Jeg skulle have startet meget før, for så er jeg sikker på, at jeg ikke var kommet så langt ned.

Jeg er meget taknemmelig.

 Psykolog Tove Humaidan // tohumaidan@yahoo.com // 30516009 // Snævringen 8a, 5700 Svendborg